Dočakali smo novo barvo za iPhone … SpecialEdition (PRODUCT)RED

Danes je Apple objavil zanimivo novico – prihaja posebna edicija iPhona 7 in iPhona 7 Plus (PRODUCT)RED. Naj bi bili že na voljo v petek 24.marca.

Apple-iPhone-7-and-7-Plus-Product-Red-edition-5

 

PRODUCT (RED) iPhone –  eloksiran aluminij živahno rdeče barve se lepo dopolnjuje z belim logotipom Apple in belih prednjim steklom.

PRODUCT (RED) iPhone bodo na voljo v verziji 128GB in 256GB. Cena je enaka kot pri standardnih verzijah iPhona 7 in iPhona 7 Plus.

Apple pravi, da je ta model iPhona kot priznanje za več kot 10 let partnerstva med Apple in fundacijo (RED). Z izdelki oznake (RED), Apple stankam omogoči, da nekaj prispevajo v globalni sklad ” AidsFREE generacije”.
“Odkar smo začeli delati z (RED) pred 10 leti, so naši kupci je pomemben vpliv v boju proti širjenju aidsa z nakupom naših izdelkov, od prvotnega iPod nano (PRODUCT) RED posebno izdajo vse do današnjih Beats izdelkov in opreme za iPhone, iPad in Apple Watch, “je povedal Tim Cook, predsednik uprave Appla. Uvedba te posebne izdaje iPhona v krasni rdeči barvi je naš največji (PRODUCT) RED produkt do sedaj v praznovanje našega partnerstva z (RED), in komaj čakamo da pridejo v roke naših strank.”

Apple-iPhone-7-and-7-Plus-Product-Red-edition-2

Posebna izdaja iPhone se pridruži lestvici obstoječih  (PRODUCT) RED produktov. Nakup bo možen čez vso leto, tako kot za ostale produkte  – Beats Solo3 Wireless On-Ear slušalke, Beats Pill + prenosni zvočnik, iPhone 7 Smart Battery Case, in različnih dodatkov za iPhone, iPad in Apple Watch.

Novi (PRODUCT) RED iPhone bo na voljo na spletni strani Apple in pri izbranih pooblaščenih prodajlvih in uvoznikih. V Sloveniji verjetno čakamo na Telekom Slovenije.

 

Države, katere bodo vključene prve v prodajo: Avstralija, Belgija, Kanada, Kitajska, Francija, Nemčija, Hong Kong, Italija, Japonska, Mehika, Nizozemska, Nova Zelandija, Rusija, Singapur, Južna Koreja, Španija, Švedska, Švica, Tajvan, Tajska, Združeni arabski emirati, in Velika Britanija. Brazilija, Čile, Kolumbija, Indija, Turčija in druge države bodo sledili v aprilu.

 

Apple-iPhone-7-and-7-Plus-Product-Red-edition-4

 

Omenjeno je bilo tudi, da prihaja iPhone SE tudi z višjimi kapacitetami – 32GB in 128GB… ODLIČNO Apple…   Seveda iPhone SE ni v paleti (RED).