Na splet pricurljale zamegljene slike Apple OLED TV…

Te dni je po spletu zaokrožile nove govorice in celo slike Apple OLED TV!

V sredo dopoldan so objavili fotografije Applovega zaslona v testnem okolju, sicer so slike zamegljene, ampak vseeno se lahko sklepa za kateri kos elektronskega mogotca gre.  Članek je bil objavljen na kitajskem mikroblogu Weibo, kasneje pa so bile deljene tudi na Twitterju iz profila Benjamina Geskina.

AppleOLEDTViworld1

Vohunske fotografije in zapis na blogu Weibo govori o Apple OLED TV velikosti 60″ zaprt v kovinsko/aluminijasto ohišje s tankim robom.

AppleOLEDTViworld2

AppleOLEDTViworld3

Zgornji dve sliki so na Weib-u razložili da gre za testiranje v zvočno izlorani sobi na vrtljivi preizkusni napravi – sedlu, katera ima instalacijo kablov pripeljano vzdolž po mizi. Weibo je komentiral tudi dve črni piki na dno zaslona – naj bi to bili kameri (se ne vidi na slikah).

AppleOLEDTViworld4

 

Pravzaprav je zelo težko verjet vsebini slik in forumu, saj velikan Apple testira veliko naprav, katere na koncu ne vidijo prodajnih polic. Gre zgolj za predvidevanja o Apple OLED TV.

Sicer se že šušlja, da Apple dela na peti generaciji Apple TVja, kateri bi bil sposoben pretakat vsebine v ločljivosti 4K, lahko da gre za teste integracije obojega v eni napravi.

Odprta ostaja tudi možnost o novem Apple zaslonu, saj so lani po petih letih prekinili prodajo. Govori se, da bi naj v Cupertini razvijali nov zaslon “PRO”, kateri bi bil v kombinaciji z super zmogljivim MacPRO vrhunska delovna postaja.

To so zaeenkrat govorice, zato je morda smotrno počakat na več informacij.