App: IKEA dela na aplikaciji, katera ti omogoči vpogled v postavitev pohištva preden kupi…. Poglej kako deluje…

Ja, sliši se kot nekaj iz prihodnosti ali kar iz filma Blade Runner – ampak ne, če imate iPhona boste lahko to jesen že preizkusili popolnoma nekaj novega – IKEAPlace.

IKEA Place je REVOLUCIJA, katera bo popolnoma spremenila način kupovanja – zaeenkrat pohištva, kasneje pa … pustimo se presenetit.

Kaj? Revolucija? IKEAPlace?

Z uporabo nove tehnolgije, ki je je razvil Apple, bodo lahko uporabniki pred nakupom pohištva naredili “predogled” postavitve pohištva v prostoru. Apple in IKEA s tem postavljata  nov mejnik pri uporabi iPhona v vsakdanjem življenju!

Kako deluje IKEAPlace ?

Delovanje bo zelo enostavno, uporabnik bo usmeril fotoaparat v prostor, kjer želijo postavitev pohištva, aplikacija bo v ta pogled v pravilnih merilih ( pomanjšano in poravnano ) postavila predmet, ki ga kupujete. S tem vam bo prihranila marsikatero pot z vračilom pohištva, ker rumeni kavč ki ste ga kupili poruši ravnovesje fengShui dnevne sobe. 🙂

Nestrpno čakamo novo posodobitev iOS-a verzije 11, katera je predvidena v mesecu oktobru (ali pa morda kar po konferenci septembra?). Z iOS11 prihaja tudi Apple ARKit, kateri bo omogočil IKEA Place in seveda razvoj AR-ja. Do nove revolucije nas loči le še slab mesec, lahko pa si pogledate “prihodnost”, katera bo postala del vsakdanjega življenja že sedaj. Pripravite se na presenečenje!

 

apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-1

 

apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-10

apple-arkit-virtual-furniture-ikea-place-app-9