Znan datum zadnje letošnje Apple konference…

Pred nekaj dnevi je Apple naznanil datum svoje konference – Keynote Apple Special Event.

Kot je že običajno Apple nikoli ne naznani informacij, kaj se pričakuje od konference, zato pa večina informacij pride iz govoric oz. iz preteklih let. Perioda preteklih let se ponavlja, tako, da lahko rečemo, da je večina govoric pravilnih. 

Kaj lahko pričakujemo ?

Novi iPhoni

Kot smo že pisali v preteklih dnev, lahko pričakujemo, kar 3 modele. Govorimo o nadgradnji iPhona 7 in 7 PLUS in čisto nov svež model, kateri bo ovekovečil deseto obletnico iPhona – iPhona 8. Več si lahko preberete… 

Apple Watch Serie3

LTE in krepko povečana avtonomija baterije?! Govorice krožijo, da bi naj bila predstavljena letos – torej septembra na konfernci.

Apple TV5

Trenutna verzija AppleTVja zna iztisnit sliko velikosti 1080p, krasnih 60FPS, ampak je še vedno samo 1080P. Lahko z verzijo Apple TV5 pričakujemo 4K in DCI-P3? Spodobilo bi se…

HomePod

Zvočnik povezan preko WiFi v vaš dom. HomePod omogoča upravljanje s Siri, uporabnost HomeKit-a in seveda svojo osnovno funkcijo izredno izpiljen prostorski zvok.

iOS11

Kaj lahko pričakujemo novega? 

  • nov ControlCenter
  • posodobljen dizajn
  • drag and drop
  • iPad Dock
  • izboljšana Siri
  • Peer-toPeer ApplePay (žal neuporaben v Sloveniji)
  • DoNotDisturb Drivin mode (funkcija NE MOTI med vožnjo – varnost je na prvem mestu)

 

To je nekaj vročih žemljic za septemberski WWDC, kater smo razbrali iz govoric. Naj še enkrat omenimo, da gre za govorice in predvidevanja, kaj nas v resnici čaka ve samo Apple. Vse informacije bomo zvedeli v torek 12.sep ob 19:00 (po našem času). Letos bo ekskluzivno prvič konferenca v novem tehnološko naprednem teatru – Steve Job Theater!

Prenos bo potekal, kot običajno v živo na uradni spletni strani -> https://www.apple.com/apple-events/september-2017/. 

Pogoj za ogled predstavitve je Apple naprava (Mac, iPhone, iPad, iPod, AppleTV).

 

vir: https://www.imore.com/rumors